Sutra potpisivanje sporazuma od 92 miliona evra

Bez autora
Feb 01 2011

Sporazum o finansiranju prvog dijela državnog paketa Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA) za 2010. godinu, ukupne vrijednosti više od 92 miliona evra, sutra će u Sarajevu biti potpisan između BiH i Evropske komisije. Državni paket od 16 projekata potpisaće državna kordinatorka za IPA Nevenka Savić, koja je direktorka Direkcije za evropske integracije Savjeta ministara BiH, te otpravnik poslova Delegacije EU u BiH Boris Jaročević. Ukupan iznos IPA sredstava je 92.288.099 evra. Alokacija IPA sredstava obavljena je prema političkim i ekonomskim kriterijumima, sposobnosti preuzimanja obaveza za članstvo i programima podrške. Potpisivanje sporazuma i konferencija za novinare biće održani u 12.00 časova u zgradi Parlamentare skupštine BiH.

Sutra potpisivanje sporazuma od 92 miliona evraSporazum o finansiranju prvog dijela državnog paketa Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA) za 2010. godinu, ukupne vrijednosti više od 92 miliona evra, sutra će u Sarajevu biti potpisan između BiH i Evropske komisije.

Državni paket od 16 projekata potpisaće državna kordinatorka za IPA Nevenka Savić, koja je direktorka Direkcije za evropske integracije Savjeta ministara BiH, te otpravnik poslova Delegacije EU u BiH Boris Jaročević.

Ukupan iznos IPA sredstava je 92.288.099 evra, saopšteno je iz Direkcije za Evropske integracije.

Alokacija IPA sredstava obavljena je prema političkim i ekonomskim kriterijumima, sposobnosti preuzimanja obaveza za članstvo i programima podrške.

Potpisivanje sporazuma i konferencija za novinare biće održani u 12.00 časova u zgradi Parlamentare skupštine BiH.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik